Συχνές ερωτήσεις

Alcohol denat, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citral, Geraniol, Coumarin, Farnesol, Hydroxycitronellal, Eugenol, Benzyl Benzoate, Cinnamal Alcohol, CI 19140, CI 42090.
Οι πρώτες ύλες είναι από Γαλλία και Ιταλία. Τα αρώματα όμως δημιουργούνται σε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.
Βεβαίως, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα.
Δυστυχώς όχι
Υπάρχουν συμβουλές στο blog μας!! Μπείτε εκεί για λεπτομέρειες!!!
Μετά την παραγγελία θα λάβετε αμέσως επιβεβαίωση μέσω e-mail. Παρακαλώ ελέγξτε το φάκελο Spam σε περίπτωση που δε το λάβετε. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας στη βάση δεδομένων μας, τα προϊόντα θα αποσταλούν από την αποθήκη μας την ίδια ημέρα ή, το αργότερο, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Δεχόμαστε πληρωμές με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Επιπλέον δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με αντικαταβολή.
Ο χειρισμός των δεδομένων σας γίνεται εμπιστευτικά και κρυπτογραφείται με λογισμικό ασφαλούς διακομιστή SSL (Secure-Socket-Layer). Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση των κρυπτογραφημένων πληροφοριών της παραγγελίας σας, του ονόματος, της διεύθυνσης, της πιστωτικής κάρτας ή των τραπεζικών στοιχείων σας από τρίτους. Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα διεκπεραιώνονται στους ασφαλείς διακομιστές των συνεργαζόμενων τραπεζών.