Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η παρούσα ιστοσελίδα www.votreparfum.gr αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της ατομικής επιχείρησης Στρατηγοπούλου Κυριακή (με διακριτικό τίτλο Votre Parfum) και ΑΦΜ: 153232018, ΔΟΥ Ε’ Θεσσαλονίκης. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης, οδός Παπανδρέου 65 και μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 615080 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Πριν εισέλθετε στο www.votreparfum.gr και αποστείλετε  μέσω αυτού την παραγγελία σας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και η αποστολή παραγγελιών σημαίνει ότι συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται στην παρούσα. Παρακαλούμε εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς να αποφεύγετε τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Με τους παρόντες όρους χρήσης ο χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή του στην αγορά των προϊόντων και τη διευκόλυνση της συναλλαγής του.

H επιχείρησή μας καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση της ακρίβειας, αλήθειας και πληρότητας των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, κυρίως στις πληροφορίες που αφορούν στην ταυτότητα της επιχείρησης και στις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές.  Σε κάθε περίπτωση πάντως η επιχείρηση δεν ευθύνεται και οι χρήστες αποδέχονται την πιθανότητα αδυναμίας ελέγχου εκ μέρους της επιχείρησης του συνόλου του περιεχομένου του και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Για να μείνετε ενήμεροι για κάθε πιθανή τροποποίηση, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τους Γενικούς Όρους Χρήσης τακτικά και πριν την χρήση της ιστοσελίδας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε αρώματα  με την εγγύηση ποιότητας του καταστήματος Votre Parfum (Νεάπολη Θεσσαλονίκης, Παπανδρέου 65).

Η επιχείρηση μας δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αναγράφουμε στην ιστοσελίδα τα προϊόντα που δεν βρίσκονται πλέον διαθέσιμα. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα εάν το προϊόν που επιλέξατε δεν είναι τελικά διαθέσιμο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την τροποποίηση ή την ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, αλλά δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, τα οποία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εκάστοτε προωθητικές ενέργειες, τη μέθοδο και τoν τρόπο αποστολής (βλ. παρακάτω).

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποτελεί σύμβαση πώλησης από απόσταση και ρυθμίζεται από τον νόμο περί προστασίας καταναλωτή. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση που μας υποδεικνύετε κατά την αποστολή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2310 615080 ή στο e-mail [email protected] προκειμένου να σας βοηθήσουμε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιχείρηση παρέχει τις παρακάτω επιλογές πληρωμής, έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας:

  • Μέσω χρήσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. 
  • Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό  της Τράπεζας Πειραιώς GR88 0172 2240 0052 2408 6941 167, Δικαιούχος ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, εφόσον πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email [email protected]
  • Με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση αντικαταβολής 3 €. 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας μέσω της επιλογής της Τράπεζας Πειραιώς, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η επιχείρηση έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει τις παρακάτω επιλογές αποστολής και παράδοσης των προϊόντων:

  • Courier (4 ευρώ επιπλέον χρέωση με ΕΛΤΑ courier)
  • Παραλαβή από το κατάστημα

Για αγορές άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Στην περίπτωση αυτή αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή υπάρχει η χρέωση αντικαταβολής 3 €.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποστείλουμε τα προϊόντα σας το συντομότερο, ωστόσο παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι πολλές φορές ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε εμάς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές αρωμάτων δεν γίνονται αποδεκτές σε καμία περίπτωση σύμφωνα με το άρθρο 3ιβ – Νόμος 2251/1994 που αφορά προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν, τα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του συνόλου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Απαγορεύεται ρητώς οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, τροποποίηση, παρέμβαση, μεταφορά, διανομή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική μορφή, αποθήκευση, εκτύπωση, από οποιονδήποτε ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό φορέα του περιεχομένου. Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και οι απεικονίσεις (προσώπων, τόπων, πραγμάτων) αποτελούν ιδιοκτησία της επιχείρησης ή τρίτων και δεν δύνανται να χρησιμοποιηθούν χωρίς σχετική έγγραφη άδεια.

Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα τρίτων που ενδέχεται να εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν και τη σχετική ευθύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχετε επιλέξει στην διαχείριση των cookies υπάρχει η δυνατότητα να σας εμφανίζουμε προσωποποιημένες διαφημίσεις. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε σχετικά την πολιτική cookies.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Για τη διασφάλιση ασφαλών και δίκαιων ηλεκτρονικών αγορών σε περίπτωση διαφορών, προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών μέσω της ενιαίας πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ). Περισσότερες πληροφορίες στο https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.howitworks

Η Ιστοσελίδα διαθέτει επίσης περιεχόμενο τρίτων καθώς και συνδέσεις (hyperlinks ή banners) σε άλλες ιστοσελίδες. Η επιχείρησή μας μας, δεν μπορεί να ελέγχει ούτε την ασφάλεια αλλά ούτε και το περιεχόμενο αυτών των πληροφοριών. Κατά συνέπεια, η εταιρία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε είδους ζημιά ή βλάβη, που τυχόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης, της πρόσβασης ή της αδυναμίας χρήσης του περιεχομένου των τρίτων μερών. 

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται και δεν έχει καμία υποχρέωση προς αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημία προκύψει  από την ακύρωση παραγγελίας ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής της για οποιαδήποτε αιτία.

Για την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων μας μεταβείτε εδώ.